Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


wiki:enhederne

Enhederne

Bæver
Bæverne er den yngste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 0. eller 1. klasse. Det er allerede her, at man, igennem leg og sjov, begynder at lære de grundlæggende spejderfærdigheder og får sans for at arbejde sammen med andre. Bævermøderne afholdes generelt om onsdagen kl 16:30 til 18:00 ved hytten.
Ulv
Ulvene er den næstyngste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 2. eller 3. klasse. Arbejdet i ulveflokken er inspireret af Kiplings bog, Junglebogen, hvori der er en flok ulve, som har fokus på deres samarbejde i flokken. Dette har ulveenheden valgt at gøre til sit tema. Ulvemøderne afholdes generelt om tirsdagen kl 17:30 til 19:00 ved hytten.
Junior
Juniorerne er den næstældste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 4. eller 5. klasse. Det er her at spejderfærdighederne for alvor starter med at blive brugt i form af pionering, orientering, koder, madlavning og meget andet. Juniormøderne afholdes generelt om onsdagen kl 18:00 til 19:30 ved hytten (fra 1/9-2024 kl 17:30 til 19:0).
Troppen
Troppen er den ældste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går helt fra 6. til 10. klasse. Udover at bruge sine lærte spejderfærdigheder, er det især her, at man kommer til at lære at samarbejde med andre. Her er børnene meget mere selvstændige, så de lærer at stå på egne ben og løse deres egne problemer. Tropmøderne afholdes generel om onsdagen kl 19:00 til 21:00 ved hytten.
Rover
Roverne er alle dem, der er kommet over de 17 år, og fortsætter med at kunne lide at lave spejderarbejde. Der er lige fra de unge, der fungerer som enhedsledere for storspejderne, og de tidligere ledere, der ikke kunne få nok. Mødetider, aktiviteter, mål, alt varierer fra klan til klan, da det er dem selv, som der bestemmer hvad deres klantid skal indeholde.
wiki/enhederne.txt · Sidst ændret: 2024/05/28 08:19 af srn

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki