Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


wiki:blivspejder

Bliv spejder

Overvejer du eller dit barn at blive spejder i vores gruppe?

Alle er velkommen, og man kan sagtens starte midt inde i et forløb. Før at man beslutter sig, anbefales det, at man lige tager en omgang på websiden og får kigget på de forskellige enheder. Sådan så man kan få en fornemmelse for hvad, det hele indebærer, og finde ud af hvilken enhed der passer til sin aldersgruppe. Selvom at man lærer en masse grundlæggende spejderarbejde som Bæver og Ulv, er der ingen forhindring i form af spejderfærdigheder at starte som nybegynder til fx Junior og Trop, og nogen gange kan man endda på kort tid ende med at være på samme “spejderfærdighedsniveau”, som alle de andre.

Tilmelding

Med det nye system er det muligt allerede at tilmelde sig lige nu og her! Du kan tilmelde dig ved at følge følgende link og udfylde formularen efter angivet:

https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/signup/2908

Hvis du/I har nogen spørgsmål, så er I altid velkommen til at kontakte os.

Oversigt over aldersgrupper

  • 0. til 1. klasse – Bæver (*)
  • 2. til 3. klasse – Ulv
  • 4. til 5. klasse – Junior
  • 6. til 10. klasse – Trop

Find ud af hvilken enhed der passer til sin alder og derefter kontakt enhedens ledere, på en af de nedenstående emails, og så vil der blive aftalt, at man kan komme ned til en af møderne for at prøve. Vi siger generelt, at der er mulighed for at komme og prøve 3 gange inden indmeldelse.

(*) Der er pt. lukket for tilgang for nye bævere. Man kan komme på en venteliste ved at kontakte bæverlederne.

Mails til enhedslederne

Praktisk info

Det koster 650 kr. pr. halvår at være medlem. Kontingentet dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm. Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring, når du er til spejder.

Alle vores voksne ledere er frivillige og ulønnede.

Hvis dit barn gerne vil være spejder, men pengene små, kan du søge om at få en friplads på:

http://www.spejdernet.dk/friplads

Børneattester

Alle børne- og ungdomsorganisationer kan desværre komme i situationer, hvor nuværende eller tidligere medlemmer bliver anklaget for seksuelle krænkelser. Hos KFUM-Spejderne arbejder vi åbent og aktivt for at undgå disse situationer, ved at screene vores frivillige ledere. Således er det et krav, at alle ledere og aktive medlemmer over 15 år afleverer børneattest fra Det Centrale Kriminalregister. Denne attest skal fornyes hvert andet år.

wiki/blivspejder.txt · Sidst ændret: 2023/07/28 09:43 af srn

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki